Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Uutiset

Tervetuloa opiskelemaan – 2022 yhteishaun valinnat tehty

17.6.2022

Neljä opiskelijaa istuu pitkällä penkillä ja juttelevat keskenään. Takana lasinen seinä.

Tervetuloa suorittamaan perustutkintoa syksyllä 2022

Vuoden 2022 yhteishaun hakijoiden valinnat on suoritettu ja Salon seudun ammattiopiston ovet aukeaa yhteensä 353 uudelle opiskelijalle. Määrillisesti eniten uusia opiskelijoita aloittaa auto-, liiketoiminta-, sähkö- ja rakennusalan opinnoissa. Tutkintoon valmistavaa koulutukseen (TUVA) valittiin 26 opiskelijaa.

Onnittelut kaikille opiskelijaksi valituille!

Muista vastaanottaa opiskelupaikka 30.6. mennessä

Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 30.6.2022 mennessä. Ilmoituksen paikan vastaanottamisesta voi tehdä suoraan Opintopolun lähettämän linkin kautta. Paikan voi ottaa vastaan myös kirjautumalla Oma Opintopolkuun verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Voit ottaa paikan vastaan myös ottamalla yhteyttä opintotoimistoon.

Opiskeluoppaassa runsaasti informaatiota uusille opiskelijoille

Olemme keränneet uusille opiskelijoille hyödyllistä tietoa opiskeluoppaaseen. Tutustu opiskeluoppaaseen!

Oletko vielä vailla opiskelupaikkaa? Hyödynnä jatkuva haku!

Väylä unelmien urapolulle voi löytyä vielä ennen syksyä! Hae syksyllä alkaviin jatkuvan haun koulutuksiin verkkosivujemme kautta. Opiskele ammatti alalle jotka työllistää! Seuraavilla aloilta voit napata nopean väylän työelämään. Tutustu ja hae opiskelemaan!

Koko koulutustarjonta

Voit hankkia lisää osaamista myös lyhytkestoisissa koulutuksissa tai hakea mukaan välivuosiopintoihin. Välivuosiopinnot tarjoavat joustavan tavan hankkia lisää osaamista sinua kiinnostavalta alalta. Tutustu välivuosiopintoihin ja hae mukaan!