Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Pöydällä olevalla tietokoneen näytöllä on ohjelmistokehittäjän tekemää koodia.

Tieto- ja viestintätekniikka

Tieto- ja viestintätekniikka-ala tarjoaa joustavan reitin työelämään

Oletko kiinnostunut informaation ja tiedon hallinnasta? Kiinnostaako koodaus ja ohjelmointi? Tai ehkä mielenkiinnon kohteesi on elektronisten laitteiden rakentaminen ja korjaaminen tai vaikkapa hyvinvointiteknologialaitteiden asentaminen?

Nopeasti kehittyvä tieto- ja viestintätekniikka on silloin sinulle sopiva juttu! Alaa opiskelevat työllistyvät nopeasti ja alan kehitys on edelleen kiihtymässä. Nappaa siis aitiopaikkasi alalle ohjelmistokehittäjänä, elektroniikka-asentajana tai hyvinvointiteknologia-asentajana. Haasteet ja kehitystyö odottaa kaikkia teknologiasta kiinnostuneita ja teknisesti taitavia tyyppejä.

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Kaksi tieto- ja viestintätekniikan opiskelijaa istuu tietokoneen ääressä hymyillen.
Hyvinvointiteknologia-asentajaksi opiskeleva iloinen poika pitää käsissään laitetta, josta roikkuu kytkentäjohtoja.

Opiskele ja työllisty nopeasti kehittyvälle teknologia-alalle

Ala tarjoaa erilaisia urapolkuja tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisille. Valittavanasi on muutamia eri suuntautumismahdollisuuksia ja reittejä alan osaajaksi.

Voit valita koulutuksesi:

Jäikö sinulle kysyttävää alan opinnoista?