Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Valoisa ja tunnelmallinen kabinetti Taitajankadulla.

Tilavuokraus ja kokouspalvelut 

Vuokraa tilat kokouksiin tai tapahtumiin! 

Salon seudun ammattiopiston tilavuokraus ja kokouspalvelut tarjoavat monipuolisen kattauksen tiloja erilaisiin tarpeisiin. Tilavuokrauksen yhteydessä voit tiedustella myös kokous- ja cateringpalveluita, tapahtumatuotantoa sekä livestriimaus- ja äänentoistopalveluita. Suurien tapahtumien yhteydessä tilojamme voi käyttää myös lyhytkestoiseen majoittumiseen.

Kokous- ja neuvottelutilat 

Oppilaitoksestamme löytyy lukuisia kokous- ja neuvottelutiloja. Tilojen varusteluun kuuluvat ajantasainen esitystekniikka, videotykki sekä äänentoisto. Pienempien kokoustilojen yhteydestä löytyy myös uudistettu saunatilat. 

Neuvotteluhuoneen istuinpaikat ympäröivät pitkää pöytää Taitajankadulla.
Koulumessin neuvotteluhuone jonka seinällä värikkäitä akustiikkapaneeleita.

Monipuoliset liikuntatilat ja vakiovuoroajat

Tarvitsetko vakiovuoroaikoja liikuntatiloihin? Liikuntatiloja vuokrataan vakiovuorokäyttöön arkisin klo 16 – 21 välisenä aikana. Vakiovuorot vuokrataan yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. 

Liikuntasalin katosta roikkuu kiipeilyyn tarkoitettu köysi ja taustalla näkyy koripallokori.
Taitajankadun liikuntasalin puiset puolapuut.

Auditoriot ja luentotilat 

Suuret yli sadan hengen koulutukset ja luennot voit kätevästi järjestää auditoriossa tai suurissa luokkatiloissa. Tilojen varusteluun kuuluvat moderni esitystekniikka, videotykki sekä äänentoisto. Halutessasi voit tiedustella myös livestriimaus –palvelua. 

Taitajankadun auditorion oransseja ja sinisiä tuoleja.
Auditorion etuosan pöydällä mikrofoni ja teknisiä laitteita.

Ruokailu- ja kabinettitilat juhliin ja tilaisuuksiin

Ruokailu- ja kabinettitilat muuntautuvat helposti myös juhlatiloiksi. Ruokalaan mahtuu kerrallaan 180 henkeä ja Kabinettiin 20 henkeä. Juhlatilavuokrauksen yhteydessä voit tiedustella mahdollisuutta tilata tarjoiluja opiskelijatyönä.  

Valkoinen ja valoisa ruokala, jonka pöydillä tulppaaneja maljakoissa.
Valoisa ja vaalea kabinetti osoitteessa Taitajankatu 6.

Tapahtumamökit

Kuntayhtymän tapahtumamökkejä vuokrataan asiakkaille kaikkina vuodenaikoina. Tapahtumamökit tarjoavat hyvän suojan ulkoilmatapahtumissa ja sopivat mainiosti monenlaisiin tapahtumiin. Vuokraaja vastaa aina mökkien kuljetuksesta sekä muista mahdollisista kustannuksista. Jätä yhteydenottopyyntö ja tiedustele vapaita mökkejä.

Salon seudun ammattiopiston vuokrattavat tapahtumamökit joulutoritapahtumassa kuvattuna.
Salon seudun ammattiopiston vuokrattavat tapahtumamökit joulutoritapahtumassa kuvattuna. Mökkien edustalla asiakkaat tekevät ostoksia opiskelijoiden myymistä tuotteista.
Jätä yhteydenottopyyntö ja kerro toiveistasi