Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Salon seudun ammattiopiston sisäänkäynti osoitteessa Taitajankatu 6.

Tietoa kuntayhtymästä

Salon seudun koulutuskuntayhtymän omistaa kuusi Salon alueen kuntaa/kaupunkia, jotka ovat Kemiönsaari, Koski Tl, Paimio, Salo, Sauvo ja Somero. Salon seudun koulutuskuntayhtymä toimii Salon seudun ammattiopiston ylläpitäjäorganisaationa. Toimimme taloudellisesti itsenäisenä koulutuksenjärjestäjänä sekä alueemme vastuullisena, merkittävänä ja asiakaslähtöisenä työelämän kehittäjänä. Salon seudun ammattiopisto tarjoaa monipuolista ammatillista osaamisen kasvattamista nuorille, aikuisille, yrityksille ja työyhteisöille.

Omistajakuntien ja kaupunkien vaakunat vasemmalta Salo, Paimio, Koski Tl, Sauvo, Somero ja Kemiönsaari.

Kuntayhtymän henkilöstöorganisaatiota johtaa kuntayhtymän johtaja. Kuntayhtymän asioiden valmistelusta ja operatiivisesta johtamisesta vastaavat kuntayhtymän johtaja, ammattiopiston rehtori, talousjohtaja ja henkilöstöpäällikkö.

Kuntayhtymän organisaatiotarina

Kuntayhtymän tarina alkaa vuodesta 1958, eli yli 60 vuotta sitten. Olemme eläneet vuosikymmeniä keskellä yhteiskunnallisia muutoksia, muuttuneet ajan vaatimusten mukaisesti ja olleet ajan hermoilla. Perustehtävämme on silti ennallaan. Tuotamme osaamista työelämän tarpeisiin.

Kuntayhtymän arvot

Kuntayhtymän neljä arvoa – uudistumiskyky, tuloksellisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus ovat ohjanneet toimintaamme pitkään.

Sisustusalan opiskelija ohjaa toista opiskelijaa ja näyttää kynällä pohjapiirustusta.

Strategia

Salon seudun koulutuskuntayhtymän strategia on laadittu vuodesta 2022 – eteenpäin. Kokonaisuudessaan strategiaan voit tutustua alla olevasta liitteestä.

Säännöt

Kuntayhtymä 2023

Jäsenkuntaa
Työntekjää
Opiskelijavirtauma
Tutkinnot
Salon seudun ammattiopiston sisäänkäynti osoitteessa Taitajankatu 6.