Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Salon seudun ammattiopiston sisäänkäynti osoitteessa Taitajankatu 6.

Tietoa kuntayhtymästä

Salon seudun koulutuskuntayhtymän omistaa kuusi Salon alueen kuntaa/kaupunkia, jotka ovat Kemiönsaari, Koski Tl, Paimio, Salo, Sauvo ja Somero. Salon seudun koulutuskuntayhtymä toimii Salon seudun ammattiopiston ylläpitäjäorganisaationa. Toimimme taloudellisesti itsenäisenä koulutuksenjärjestäjänä sekä alueemme vastuullisena, merkittävänä ja asiakaslähtöisenä työelämän kehittäjänä. Salon seudun ammattiopisto tarjoaa monipuolista ammatillista osaamisen kasvattamista nuorille, aikuisille, yrityksille ja työyhteisöille.

Omistajakuntien ja kaupunkien vaakunat vasemmalta Salo, Paimio, Koski Tl, Sauvo, Somero ja Kemiönsaari.

Kuntayhtymän henkilöstöorganisaatiota johtaa kuntayhtymän johtaja. Kuntayhtymän asioiden valmistelusta ja operatiivisesta johtamisesta vastaavat kuntayhtymän johtaja, ammattiopiston rehtori, talousjohtaja ja henkilöstöpäällikkö.

Kuntayhtymän organisaatiotarina

Kuntayhtymän tarina alkaa vuodesta 1958, eli yli 60 vuotta sitten. Olemme eläneet vuosikymmeniä keskellä yhteiskunnallisia muutoksia, muuttuneet ajan vaatimusten mukaisesti ja olleet ajan hermoilla. Perustehtävämme on silti ennallaan. Tuotamme osaamista työelämän tarpeisiin.

Kuntayhtymän arvot

Kuntayhtymän neljä arvoa – uudistumiskyky, tuloksellisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus ovat ohjanneet toimintaamme pitkään.

Sisustusalan opiskelija ohjaa toista opiskelijaa ja näyttää kynällä pohjapiirustusta.

Eettiset periaatteet

Kuntayhtymässä olemme sitoutuneet arvoihimme ja haluamme toimia eettisesti kestävällä tavalla. Olemme luoneet eettiset periaatteet – oikein toimimisen käsikirjan – jossa asetamme reunaehdot kuntayhtymän toiminnan eettisyydelle. Kestävän toimintaympäristön rakentamiseen tarvitaan meitä kaikkia – henkilökuntaa, opiskelijoita ja sidosryhmän jäseniä. Käsikirja opastaa tekemään eettisesti kestäviä päätöksiä ja toimimaan oikein työssäsi tai opintojesi arjessa.

Strategia

Salon seudun koulutuskuntayhtymän strategia on laadittu vuodesta 2022 – eteenpäin. Kokonaisuudessaan strategiaan voit tutustua alla olevasta liitteestä.

Kuntayhtymä pähkinänkuoressa

Säännöt

Kuntayhtymä 2024

Jäsenkuntaa
Työntekjää
Opiskelijavirtauma
Tutkinnot
Salon seudun ammattiopiston sisäänkäynti osoitteessa Taitajankatu 6.