Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kaksi nuorta naista seisoo ja poseeraa tyhjän seinän edessä hymyillen.

Työelämälle

Olemme täällä sinua ja yritystäsi varten

Työelämäpalvelut toimii linkkinä eri työelämän toimijoiden ja oppilaitoksen välillä. Tärkein tavoitteemme on tukea ja auttaa kumppaneitamme. Lisäksi tiivis vuoropuhelu työelämän kanssa auttaa meitä kehittämään juuri oikeanlaisia koulutuksia ja palveluita – Osaamista työelämän tarpeisiin.

Ota meihin yhteyttä!

Kehitä henkilöstösi osaamista

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja työyhteisösi kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia työyhteisösi tarpeiden mukaisesti. Meillä on tarjolla 21 eri koulutusalaa ja 55 eri tutkintoa, joista löydät varmasti oman koulutusratkaisun.

Koulutusratkaisut tehdään yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Voimme räätälöidä koulutuksia joko yksittäisille työntekijöille tai koko henkilökunnalle, myös sinulle itsellesi.

Tutustu palveluihimme

Haluatko käynnistää toimivan kumppanuuden kanssamme?

Kumppanuusyhteistyössä tarjoamme monipuolisia, joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja työyhteisön ja koko yrityksen kehittämiseen.

Kumppanuuden tasoja on kolme: arjen kumppanuus, kehittävä kumppanuus ja strateginen kumppanuus. Kaikilla tasoilla kumppanuus on räätälöity vastaamaan yrityksen tarpeita.

Oppisopimus – mitä se tarkoittaa työnantajan kannalta?

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän – uuden tai jo työssä olevan. Oppisopimuksella voi suorittaa minkä tahansa ammatillisen tutkinnon tai vain tutkinnon osan. Oppisopimus sopii myös ammatillisen lisäkoulutuksen hankkimiseen. Oppisopimuskoulutus on hyvä tapa saada ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka on koulutettu erityisesti yrityksesi tarpeisiin.

Työnantaja maksaa opiskelijalle työ- tai virkaehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työnantajalle voidaan maksaa koulutuskorvausta uusista työntekijöistä.

Kaipaako yrityksesi apua rekrytointiin?

Autamme sinua löytämään sopivia osaajia ja koulutamme yhdessä yrityksellesi parhaat työntekijät. Meillä on 21 eri koulutusalaa ja yli 50 erilaista tutkintoa, joista voi valita. Ollaan yhteydessä ja selvitetään oikea ratkaisu juuri sinun yrityksellesi.

Tarvitseeko yrityksesi työpaikkaohjaajina toimivat henkilöt apua ja ohjeistusta?

Järjestämme maksutonta työpaikkaohjaajakoulutusta henkilöille, jotka ohjaavat opiskelijoita työpaikalla. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa yhteistyötä työelämän ja oppilaitoksen välillä. Samalla taataan opiskelijoille ja tutkinnon suorittajille oikeudenmukainen ammattitaidon arviointi. Koulutuksissa perehdytään opiskelijan ohjaamiseen, palautteen antoon ja arviointiin sekä tutkinnon perusteisiin ja arjen ohjauskäytäntöihin.

Salon kaupungintalo.

Yritystarinat

Salon kaupungilla ja Salon seudun ammattiopistolla pitkä kumppanuus

Salon kaupunki ja Salon seudun koulutuskuntayhtymä ovat tehneet vuosien ajan tiivistä yhteistyötä ja edistäneet Salon elinvoimaisuutta. Lue koko juttu!