Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kaksi teknisen suunnittelun opiskelijaa keskustelevat pohjapiirustuksista ja toinen opiskelija ohjeistaa kädet elehtien neuvotteluhuoneessa.

Kehittämistoiminta

Hankkeet ovat tärkeä osa kehittämistoimintaa

Salon seudun ammattiopistossa toteutetaan erilaisia hankkeita, joiden tavoitteena on kehittää toimintaamme sekä vahvistaa alueen yritysten ja organisaatioiden osaamista ja kilpailukykyä. Hankkeiden kautta ammattiopisto toimii aluekehittäjänä ja aktiivisena verkostokumppanina.

Alla esitellään ne hankkeet, joissa ammattiopisto on mukana yhdessä verkostotoimijoiden ja työelämäkumppanien kanssa. Ammattiopistossa toteutetaan lisäksi monia sisäisiä kehittämishankkeita.

Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiin

Kysyttävää hankkeista? Ole meihin yhteydessä!

Hankkeet

HYBAKE-hankkeessa tehdään juhlaleivonnaisista opiskelumateriaalia

Kansainvälisen HYBAKE-hankkeen loppuseminaarissa leivottiin eri maiden juhlaleivonnaisia. Lue lisää siitä, miten juhlaleivonnaiset muuttuivat hankkeen aikana opiskelumateriaaliksi.

Tutustu Salon seudun ammattiopistossa kehitettyihin virtuaalisiin oppimisympäristöihin sekä olemassa oleviin laitteisiin ja sovelluksiin.

Työelämä ja teknologia, HyGGe ja ViSu-hankkeissa(OPH) on luotu erilaisia virtuaalisia oppimisympäristöjä ja tehostettu jo olemassa olevan teknologian hyödyntämistä opetuksessa.