Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Tule tutustumaan koulutuksiimme

Kaipaatko varmistusta oikeasta alavalinnasta? Kiinnostaako tutustuminen alan opiskeluun vielä ennen koulutukseen hakeutumista? Tule tutustumaan sinua kiinnostavan alan opintoihin, opettajiin ja opiskelijoihin eri mittaisten tutustumisten yhteydessä.

Valittavanasi on kolme eri mittaista tutustumistapahtumaa, joiden aikana voit löytää oman urapolkusi tai varmistua unelma-ammatistasi. Voit osallistua myös useampaan itseäsi kiinnostavan alan tutustumisiin. Valitse ala sekä tapahtuma ja innostu uuden oppimisesta.

Yleisinfo

Kaikille opiskelusta kiinnostuneille
Kesto 2 tuntia

Tutustumispäivä

Kaikille opiskelusta kiinnostuneille
Kesto 1 päivä

Tutustumisjakso

Oppivelvollisuusikäisille / opiskelijoille
1 + 2 päivää

Miten valmistautua tutustumiseen

Lisäämme tähän pian ohjeet, joissa kerromme miten tutustumiseen kannattaa valmistautua ja mitä asioita kannattaa huomioida.

sininen viiva

Yleisinfo – Löydä suunta ja oma urapolkusi

Kesto
2 tuntia
Kenelle
Kaikille opiskelusta kiinnostuneille

Tervetuloa yleisinfoon!

Tarkista tulevien yleisinfojen tarkat päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu yleisinfoon
sininen viiva

Tutustumispäivä – Näe, koe ja tutustu alan opintoihin

Tutustumispäivä sopii kaikille koulutuksista ja ammatillisista opinnoista kiinnostuneille. Tutustumispäivän aikana näet ja koet itseäsi kiinnostavan alan opetustilat ja pajat paikan päällä. Tapaat päivän aikana myös alan opiskelijoita, opettajia ja ammatillisia ohjaajia.

Lisäksi saat paljon hyödyllistä tietoa alan opiskelusta, mahdollisista pääsykokeista sekä opintojen rahoituksesta. Kerromme sinulle samalla alan työtilanteesta ja kuulet, millaisiin tehtäviin alaa opiskelevat henkilöt tällä hetkellä työllistyvät.

Tutustumispäivän aikana saat varmistusta oikeasta alavalinnasta ja saat vinkkejä koulutukseen hakeutumiseen liittyen – näin voit vauhdittaa omaa urapolkuasi juuri oikeaan suuntaan.

Kesto
1 päivää, klo 9.00 – 15.00
Kenelle
Kaikille opiskelusta kiinnostuneille

Tervetuloa tutustumispäivään!

Tutustumisjakso – Vietä jakso ja varmistu unelma-ammatistasi

Tutustumisjakso sopii sinulle, jos haluat pelkän katsomisen sijaan päästä myös kokeilemaan työskentelyä unelma-ammatissasi.

Jakson alkaa tutustumispäivän ohjelmalla, jolloin saat hyödyllistä tietoa koulutukseen hakeutumisesta, tutustut alan opetustiloihin sekä pajoihin ja tapaat alan opettajia ja opiskelijoita.

Lisäksi vietät kaksi ylimääräistä päivää alan työtehtäviin, opetustiloihin ja laitteisiin sekä alan yrityksiin tutustuen. Pääset kokeilemaan työtehtäviä ja seuraamaan opetusta – näin voit varmistua unelma-ammatistasi.

Tutustumisjaksot on suunnattu oppivelvollisuusikäisille tai toisten oppilaitosten opiskelijoille. Tarvitsemme oppilaitoksen tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Kesto
1+2 päivää, klo 9.00 – 15.00
Kenelle
Oppivelvollisuusikäisille tai muiden oppilaitosten opiskelijoille

Tervetuloa tutustumisjaksolle!

Jäiko sinulle kysymyksiä tutustumisiin liittyen?