Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Nuori lvi-asentaja opiskelija tarkistaa putkiston kuntoa ja suunnittelee jatkotoimenpiteitä.

Talotekniikka-ala

Talotekniikka-alan koulutuksista valmistuu LVI-alan osaajia

Talotekniikan asiantuntijat korjaavat ja huoltavat rakennusten lämpö- vesi- ja ilmastointijärjestelmiä. Ala tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja nopean reitin suoraan työelämään. LVI-alan opiskelijat löytävät työpaikan talotekniikka-alan yrityksistä tai rakennustyömailta.

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

TaloVoit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Nuori opiskelija sahaa metalliputken lyhyemmäksi turvavarusteet yllään ja toinen opiskelija seuraa tilannetta vierestä varustautuneena.
Opiskelija huoltaa ilmastointijärjestelmää seuraamalla laitteen antamia lukuja.
Talotekniikka-alan opiskelija Nella Parikka seisoo työsalissa.

Opiskelijatarinat

Talotekniikka-alan opinnot työvoimakoulutuksessa

Nella Parikka lähti opiskelemaan talotekniikka-alaa, joka osoittautui mielenkiintoiseksi. Lue Parikan opiskelijatarina ja innostu talotekniikasta!

Opiskele putkiasentajan koulutus ja työllisty LVI-alalle

Kiinnostaako sinua putkiasentajan itsenäinen ja monipuolinen työ? Talotekniikka-alan opintojen avulla saat tarvittavat kädentaidot putkiasentajana toimimiseen. Kädentaitojen lisäksi putkiasentajalta vaaditaan asiakaspalveluosaamista. Alan työtehtäviin rakennustyömaalla tai omassa yrityksessä kuuluvat esimerkiksi:

Jäikö kysymyksiä alan opinnoista? Ota yhteyttä!