Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Nuori lvi-asentaja opiskelija tarkistaa putkiston kuntoa ja suunnittelee jatkotoimenpiteitä.

Talotekniikka-ala

Talotekniikka-alan koulutuksista valmistuu LVI-alan osaajia

Talotekniikan asiantuntijat korjaavat ja huoltavat rakennusten lämpö- vesi- ja ilmastointijärjestelmiä. Ala tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja nopean reitin suoraan työelämään. LVI-alan opiskelijat löytävät työpaikan talotekniikka-alan yrityksistä tai rakennustyömailta.

Opiskele putkiasentajan koulutus ja työllisty LVI-alalle

Kiinnostaako sinua putkiasentajan itsenäinen ja monipuolinen työ? Talotekniikka-alan opintojen avulla saat tarvittavat kädentaidot putkiasentajana toimimiseen. Kädentaitojen lisäksi putkiasentajalta vaaditaan asiakaspalveluosaamista. Alan työtehtäviin rakennustyömaalla tai omassa yrityksessä kuuluvat esimerkiksi:

Talotekniikan opiskelija vastaa haastattelukysymyksiin Salon seudun ammattiopiston aulassa.

Opiskelijatarinat

LVI-alan tulevaisuus ja talotekniikan työpaikat

Talotekniikan ammattilaisille on tarjolla monipuolisia työpaikkoja. Tomi Heimo lähti perusopintojen jälkeen AMK-opintojen pariin ja näkee LVI-alan tulevaisuudessa mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia. Lue koko tarina!

Hakeutuminen talotekniikka-alan koulutuksiin

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Jäikö kysymyksiä alan opinnoista? Ota yhteyttä!

Talotekniikka-alan opiskelija Nella Parikka seisoo työsalissa.

Opiskelijatarinat

Talotekniikka-alan opinnot työvoimakoulutuksessa

Nella Parikka lähti opiskelemaan talotekniikka-alaa, joka osoittautui mielenkiintoiseksi. Lue Parikan opiskelijatarina ja innostu talotekniikasta!