Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kaksi teknisen suunnittelun opiskelijaa tutkivat yhdessä rakennuksen piirustuksia yhdessä pöydän ääressä.

Apua rekrytointiin

Onko yritykselläsi rekrytointi- tai täydennyskoulutustarpeita?

Autamme sinua löytämään sopivia osaajia ja koulutamme yhdessä yrityksellesi parhaat työntekijät. Onko yritykselläsi työtä, mutta pulaa osaavista tekijöistä, kiireapulaisista tai kesätyöntekijöistä?

Rekrytoidaan yhdessä työvoimaa yritykseesi

Oikea-aikaisesti, täsmäosaajia – juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Miten olisi räätälöity oppisopimus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin?
Vai tehdäänkö yhdessä rekrytointi-ilmoitus?
Kiinnostaako RekryKoulutus?

Rekrytoiva oppisopimus

Rekrytoivalla oppisopimuksella saadaan yritykseen hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan ja halu tehdä työtä. Oppisopimuskoulutus ei maksa työnantajalle mitään ja työnantajalle voidaan maksaa erikseen sovittavaa koulutuskorvausta uusista työntekijöistä.

Tehdään yhdessä rekryilmoitus!

Teemme yhdessä kanssasi rekryilmoituksen. Kerromme työnhakuilmoituksessa, että aloitus tapahtuu mahdollisesti ensin koulutussopimuksella tai oppisopimuksella, tavoitteena kuitenkin vakituinen työsuhde. Hakijalla ei siis heti tarvitse olla laajaa osaamista alan työtehtävästä vaan se syntyy työskentelyn aikana koulutus/oppisopimuksella.

Laitoimme oppilaitoksen kanssa rekryilmoituksen ja löytyikin sopiva hakija, jolla ei kuitenkaan vielä ollut työtehtävän vaatimaa osaamista. Tehtiin oppisopimus, jonka avulla osaaminen hankittiin työn ohella. Tämä oli hyvä ratkaisu sekä yrityksen että opiskelijan kannalta. Opiskelija sai palkkaa opiskelujen ajalta ja me saimme nopeasti tekijän.

Hoiva-alan toimija

RekryKoulutus

Yhteistyössä oppilaitoksen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.
RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos et löydä ammattitaitoisia työntekijöitä.
ELY-keskus maksaa koulutuksen kustannuksista 70 % ja työnantaja 30 %.

Koulutus:

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseesi.

sininen viiva

Tarjoa opiskelijalle työharjoittelupaikka – Saat osaavaa työvoimaa

Opiskeluun kuuluu keskeisenä osana työelämässä tapahtuva oppiminen eli opiskelijat ovat työpaikoilla joko koulutus- tai oppisopimuksella. Näin varmennetaan, että opiskelijat saavat teoriaopetuksen lisäksi riittävät valmiudet käytännön työtehtävien hoitamiseen. Opiskelijan työelämäjakso on myös hyvä tapa sitouttaa opiskelija yritykseesi.

Koulutussopimus vai oppisopimus?

Koulutussopimuksella opiskelija hankkii osaamista työpaikalla käytännön työtehtävissä. Koulutussopimus ei ole työsopimus, eikä siitä makseta palkkaa opiskelijalle.
Koulutussopimus korvaa perinteisen työharjoittelun.

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän – uuden tai jo työssä olevan. Oppisopimuksella voi suorittaa minkä tahansa ammatillisen tutkinnon tai vain osan. Oppisopimus sopii myös lisäkoulutuksen hankkimiseen. Opiskelija voi hankkija osaamista koulutussopimuksen ja oppisopimuksen yhdistelmänä.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä

Lorem ipsum Dolor

Ilmoita avoin työpaikka tai harjoittelupaikka

Täytä lomake ja kerro meille yrityksessäsi vapaana olevasta työ- tai harjoittelupaikasta. Me välitämme tiedon opiskelijoille!