Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kaksi iloista ja punatukkaista visualistiopiskelijaa tutkii yhdessä tietokoneen näyttöä.

Hakeutumisen ohjeet

Kehitämme verkkokoulutusten hakeutumista

Onnea! Olet tekemässä elämäsi parasta päätöstä ja lähtemässä täydentämään omaa ammatillista osaamistasi.

Teemme omalta osaltamme töitä, jotta kokemuksesta tulisi sinulle onnistunut. Tällä hetkellä kehitämme hakeutumista ja siihen liittyviä palveluita. Tulemme myös pyytämään sinulta palautetta hakeutumiseen liittyen.

Hakulomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi kaksi viestiä. Ensimmäisessä viestissä on lyhyt info hakemuksesi vastaanottamisesta sekä hakijanumerosi. Toisessa viestissä saat linkin haastattelukalenteriin, josta sinun tulee varata aika haastatteluun. Haastattelukalenterissa tarvitset myös ensimmäisessä viestissä saapunutta hakijanumeroa.

Saat vielä yhden viestin sähköpostiisi, kun olet varannut haastatteluajan. Haastattelut järjestetään Teamsissa ja viestistä löydät myös linkin haastatteluun. Osallistu siihen varaamasi ajan mukaisesti. Haastattelemme kaikki hakijat. Huomaathan siis, että sinua ei voida valita koulutukseen, ellet ole osallistunut haastatteluun. Hakemuksesi arkistoituu, mikäli et varaa aikaa määräaikaan mennessä ja muistutuksista huolimatta.

Saat linkin palautelomakkeeseen kun olet varannut ajan haastatteluun. Voit myös täyttää palautteen alla olevasta linkistä.

Täytä palautelomake (siirtyy sivustoon tcd.com)

Arvostamme todella kaikkea saamaamme palautetta ja vain sen avulla voimme parantaa hakeutumista asiakaslähtöisesti.