Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Matkailu ja kansainvälisyys ovat matkailualan sykkivä sydän

Matkailualan ammattilaiset työllistyvät monipuolisiin tehtäviin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Oletko valmis palvelemaan asiakkaita ja jopa ylittämään heidän odotuksensa? Matkailualan ammattilaiset työllistyvät monipuolisiin tehtäviin kotimaassa tai kansainvälisesti. Asiakaspalvelutaidot ja sosiaalisuus ovat tärkeitä alan ammattilaisen ominaisuuksia.

Alan työllisyysnäkymät ovat virkistymässä ulkomaanmatkailun lisääntyessä. Lisäksi kotimaanmatkailun buumi on lisännyt työvoiman kysyntää myös kotimaassa. Opiskele alan ammattilaiseksi ja työllisty ihmisläheiseen palveluammattiin.

Opiskele koulutus oppisopimuksella työn ohessa

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Hymyilevä matkailualan opiskelija ojentaa huomioliivi päällä esitettä Salon matkailusta toiselle henkilölle.
Infopisteen iloinen opiskelija harjoittelija opastaa toista opiskelijaa täyttämään lomakkeita valoisassa kahvila Purjeessa.

Pidätkö asiakaspalvelusta? Valitse matkailuala

Nautitko ihmisten auttamisesta, opastamisesta tai tapahtumisen järjestämisestä? Innostutko asiakkaan odotusten ylittämisestä? Matkailualan opinnot antavat hyvät perustaidot alan monipuolisiin, vaihteleviin ja kansainvälisiinkin työtehtäviin. Alan opinnoissa saat vahvistusta asiakaspalveluosaamiseen ja eri ikäisten sekä kulttuuristen ihmisten kohtaamiseen. Valitse matkailualan opinnot ja suuntaa alan työtehtäviin.

Matkailualan perustutkinnosta voit valmistua mm. seuraaviin ammatteihin

Espanjan aurinkoinen tori ja palmuja torin ympärillä.

Opiskelijatarinat

Välivuosiopintojen aikana ulkomaille oppimaan

Katriin Ozornia ja Jessica Lahtinen suorittivat välivuosiopintojen aikana matkailualan tutkinnon ja vuoteen sisältyi myös mielenkiintoinen ulkomaanjakso.

Keskittynyt nuori matkailualan opiskelija lukee esitteitä matkailusta Salon seudunammattiopisto paita päällä.
Kolme iloista matkailualan opiskelijaa järjestämässä ulkoilma tapahtumaa huomioliivit päällä.

Kehity monipuoliseksi matkailualan ammattilaiseksi

Työskenteletkö matkailualalla ja haluat päivittää osaamistasi? Opiskele alan asiantuntijatehtäviin ja etene urallasi. Suorita täydentävät opinnot kätevästi työn ohessa ja nappaa uusi suunta urallesi.

Jäikö sinulle kysymyksiä matkailualan opinnoista?

Ota yhteyttä!