Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Kasvatus- ja ohjausalalla työskentelet ihmisten parissa

Kasvatus- ja ohjausalalla keskitytään eri ikäisten henkilöiden ohjaus-, opastus- ja tukityöhön. Opiskele alan ammattilaiseksi, mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja olet hyvä kommunikoimaan muiden kanssa. Kasvatusalan ammattilaisena voit toimia hyvin vaihtelevissa työtehtävissä suuntautumisesi mukaisesti.

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Haluatko aloittaa opinnot joustavasti ja nopeassa aikataulussa?

Kasvatus- ja ohjausalan opinnot voit aloittaa joustavasti ja nopeutetussa aikataulussa. Opinnot voit suorittaa myös joustavasti työn ohessa. Tiedustele mahdollisuutta nopeaan aloitusajankohtaa koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opiskelija harjoittelee jaetusta muistiinpanoista ja keskittyy oppimiseen luokkatilassa.
Kaksi tyttöä nojaa ikkunan edessä kaiteeseen ja juttelee yhdessä. Toinen tytöistä hymyilee kasvot kameraan päin.

Kasvatus- ja ohjausalan opinnot vievät uudelle uralle

Kaikissa kasvatus- ja ohjausalan opinnoissa yhdistyy kommunikoinnin ja muiden ihmisten kohtaamisen taidot. Alalla työskennellään tiiviisti eri ikäisten henkilöiden ohjaamistehtävässä. Usein alalla työskentely tapahtuu osana moniammatillista työryhmää. Lähde mielenkiintoiselle ja alati muuttuvalle ja työllisty kasvatus- ja ohjausalalle.

Valittavanasi on:

Kaksi opiskelijaa iloista opiskelijaa tekevät tehtäviä yhdessä ja kirjoittavat niistä muistiinpanoja.
Opettaja osoittaa keskittyneelle opiskelijalle paperista tehtävänannon ja opiskelija kirjoittaa tehtäviään tietokoneella.

Opiskele kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto ja etene urallasi

Toimitko terveydenhuoltoalan tehtävissä ja haluatko kehittää työtäsi? Sosiaali- ja terveysalan koulutuksistamme löydät myös ratkaisuja työsi kehittämiseen. Hanki lisää osaamista ja kehity oman työsi huippuosaajaksi. Saat oivia ratkaisuja myös työyhteisösi kehittämiseen.

Opiskelija kertoo näkökulmansa keskusteluun ja kaksi liiketoiminnan opiskelijaa kuuntelevat tarkasti.
Poika ja kolme naisopiskelijaa istuvat aulassa penkillä ja nauravat yhdessä.

Täydennä ammatillista osaamistasi ja kehitä työtäsi

Hyödynnä koulutuksiamme hoitoalan osaamisen suuntaamiseen uudelle uralle. Osaamisalaopintojen avulla voit hankkia uutta osaamista ja syventää aiempaa hoitoalan kokemustasi. Nopeat täydennyskoulutukset antavat uusia näkökulmia nykyisiin työtehtäviisi. Opiskele kätevästi työn ohessa ja hanki uutta osaamista!

Jäikö sinulle kysymyksiä kasvatus- ja ohjausalan opinnoista?

Ota yhteyttä!