Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Iloinen opiskelijatyttö ja opiskelijapoika suunnittelevat kuvausaikataulua yhdessä pöydän ääressä.

Liiketoiminta yhteishaussa

Liiketoiminta yhteishaussa – liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulevaisuuden merkonomeille. Merkonomin opinnot sopivat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kaupan alasta, kirjanpidosta ja taloushallinnosta, myyntityöstä, markkinoinnista tai asiakaspalvelusta. Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneella merkonomilla on monipuoliset liiketoiminnan perustaidot.

Koulutuksen myötä kehität yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kielitaitoa, tietoteknistä osaamista, myyntitaitoja sekä talouden ja kannattavuuden ymmärrystä. Opintojen yhteydessä saat hyvät perusvalmiudet kohti yrittäjyyttä. Liiketoiminnan opinnot ja työtehtävät sopivat asiakaspalveluhenkisille henkilöille. Työelämässä merkonomeja odottaa työtehtävät esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, kirjanpidon, digitaalisen kaupan tai markkinointiviestinnän parissa.

Koulutus antaa sinulle paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia – sinä valitset, mihin suuntaudut.

Liiketoiminnan koulutuksessa tutustut mm.:

Kiitotie ammattikorkeakouluopintoihin liiketoiminnan opiskelijoille

Onko sinulla suunnitelmissa jatkaa AMK-opintoihin? Hyödynnä kiitotieopinnot osana ammatillisia perusopintoja ja etene korkeakouluopinnoissa nopeasti eteenpäin. Kiitotie-opinnoissa tavoitteena on suorittaa vuoden opinnot Turun ammattikorkeakoulussa (Tradenomi AMK). Opiskelu tapahtuu Turun ammattikorkeakoulun Kupittaan kampuksella ammatillisten opintojen kolmantena vuotena. Voit valita kiitotieopinnot liiketoiminnan perustutkinnon yhteydessä.

kysy lisää liiketoiminnan alasta