Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Ilmakuva Salon seudun ammattiopiston rakennuksesta osoitteessa Hyvoninkatu 1.

Kuntayhtymän arvot

Uudistumiskyky

 

Uudistumiskyky tarkoittaa jatkuvaa toiminnan parantamista. Toimintaympäristön muutoksia analysoimalla ja asiakasodotuksia selvittämällä suuntaamme toimintamaamme ja panostamme oikeanlaiseen henkilöstön osaamiseen ja kehittämiseen.

Iloinen koulutussihteeri auttaa opiskelijapoikaa täyttämään lomakkeen opintotoimistossa.

Tuloksellisuus

 

Tuloksellisuus on koulutuskuntayhtymän vaikutusalueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn lisäämistä. Toimimme taloudellisesti aiheuttamatta kustannuksia jäsenkunnillemme. Tuloksellinen toiminta mahdollistaa asiakkaidemme omien tavoitteiden saavuttamisen ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen.

Kaksi sisustusalan opiskelijaa katsovat tietokoneen näyttöä ja hymyilevät.

Yhteisöllisyys

 

Edistämme opiskelijoiden, työnantajien, yhteistyöorganisaatioiden ja koko seutukunnan kilpailukykyä oman asiantuntemuksemme avulla. Luomme alueen toimijoille mahdollisuuksia edistää omaa kilpailukykyään yhdistämällä eri toimijoiden voimavaroja. Yhteistoiminnallinen työyhteisö antaa henkilöstölle mahdollisuudet oman osaamisen hyödyntämiseen.

Kaksi tyttöä nojaa ikkunan edessä kaiteeseen ja juttelee yhdessä. Toinen tytöistä hymyilee kasvot kameraan päin.

Vastuullisuus

 

Toimimme asiakkaiden odotusten mukaisesti, pidämme heille antamamme lupaukset ja arvostamme heitä yksilöinä. Yhteiskuntavastuu tarkoittaa meille vastuuta opiskelijoista, ympäristöstä ja työolosuhteista. Lisäksi se on vuoropuhelua työelämän kanssa, talouden ja toiminnan tehokkuutta sekä osaamisen ajantasaisuutta.

Nuori lvi-asentaja opiskelija tarkistaa putkiston kuntoa ja suunnittelee jatkotoimenpiteitä.