Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Poika ja kolme naisopiskelijaa istuvat aulassa penkillä ja nauravat yhdessä.

Model II -hanke

Ammattiopiston kansainvälisiä opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuksia sekä niihin liittyviä käytäntöjä kehittävä hanke

Model II -hanke on Salon seudun ammattiopiston kansainvälisiä opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuksia sekä niihin liittyviä käytäntöjä kehittävä hanke. Hanke on jatkoa Model –hankkeelle.

Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on kehittää, laajentaa ja monipuolistaa kansainvälistä toimintaa ja yhteyksiä eri oppilaitoksiin ja työelämään sekä vahvistaa opiskelijoiden ja henkilökunnan ammatillista ja kansainvälisyysosaamista vastaamaan työelämän tarpeita.
Ammattiopiston kansainvälisen toiminnan päätavoitteena on tuoda kansainvälistyminen mahdollisimman monen opiskelijan ulottuville opintojen aikana ja sen jälkeen.

Hankkeen toimenpiteet

Model II -hankkeen toteuttajaorganisaatiot

Salon seudun koulutuskuntayhtymä (Salon seudun ammattiopisto) sekä verkostokumppanit Espanjassa, Virossa ja Saksassa.

Opiskelijoiden ja henkilöstön liikkuvuusjaksoja voidaan toteuttaa myös muihin Euroopan maihin.

Hankkeen tulokset

Model -hankkeen kehittämistyön tuloksena oppilaitoksen osaaminen kansainvälisessä yhteistyössä ja liikkuvuusjaksojen toteuttamisessa on lisääntynyt. Salon seudun ammattiopiston liikkuvuustoiminta on lisääntynyt, uusia kumppanuuksia on syntynyt ja kansainväliset, joustavat ja yksilölliset oppimispolut ovat nykyistä helpommin toteutettavissa.

Opetushenkilöstön osaaminen eri Euroopan maissa suoritettujen opintojen ja osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamisessa on kasvanut (ECVET-osaaminen). Lisäksi on laadittu koko oppilaitoksen yhteiset kansainvälisen liikkuvuuden prosessikuvaukset ja toimintaohjeet.

Hankkeen kesto

1.8.2019–31.7.2022

Hankkeen yhteyshenkilö

Rontu Jari

projektisuunnittelija

0447704635

Rahoittaja

Opetushallitus/Erasmus+ ohjelma.

Model logo Erasmus logo Opetushallitus logo