Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Ilmakuva Salon seudun ammattiopiston rakennuksesta osoitteessa Hyvoninkatu 1.

Kuvaus tiedoista ja asiakirjoista

Salon seudun koulutuskuntayhtymä (SSKKY) ylläpitää julkisuusperiaatteen toteuttamista varten kuvausta sen hallinnoimista tietovarannoista ja asiarekisteristä tiedonhallintalain mukaisesti. Kuvauksesta ilmenee, miten asiakkaat ja muut asianosaiset voivat tietoja pyytää ja saada.

Tietovarantokuvaukseen voit tutustua täältä(siirryt toiseen palveluun)

SSKKYn asiarekisteri on looginen kokonaisuus vireille pannuista asioista, näiden käsittelyvaiheista ja niihin liittyvistä asiakirjoista. Asiarekisteriin kuuluvia tietoja on asianhallintajärjestelmässä, operatiivisissa tietojärjestelmissä, sähköisessä arkistossa ja paperiarkistossa.

Asiarekisterin sisältöä ja palveluiden tiedonhallintaa kuvataan tietoaineistokohtaisesti, jotka ovat lueteltu alla. Mikäli et löydä alla olevasta listauksesta hakemaasi tai tarvitsemaasi tietoa tai asiakirjaa, on sinulla oikeus pyytää viranomaisen asiakirjoihin sisältyviä tietoja.

Opetus

Salon seudun ammattiopiston opetuksen tietovaranto on oppilashallintojärjestelmässä, josta vastaa oppilaitoksen rehtori

Koulutukset ja niihin ilmoittautuminen ovat internetsivuilla.

Wilmasta opiskelijat, huoltajat näkevät tiedot, arvioinnit ja opiskeluun liittyvät päätökset Myös opetuksen työjärjestykset ovat Wilmassa. Wilmaan pääset kirjautumaan tästä.(siirryt toiseen palveluun)

Opiskeluoppaasta opiskelija, huoltaja tai opiskelusta kiinnostunut löytää kaiken opiskeluihin tarvittavan tiedon. Tutustu opiskeluoppaaseen tästä(siirryt toiseen palveluun)

Todistusjäljennökset ovat arkistoitu sähköisesti ja paperiarkistoon. Lue ohje todistusten maksullisuudesta ja asiakirjapyynnöstä täältä.

Kansallisesta Koski tietovarannosta voit tarkastella tutkintoihin liittyviä opintotietoja. Tutustu Oman Opintopolun kautta(siirryt toiseen palveluun).

Kehittämishakkeista voit lukea lisää internetsivultamme.

Teknisen suunnittelun opiskelija työskentelee tietokoneella ja kirjaa asioita paperilta koneelle.

Hallinto

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallinnon tietovaranto on asianhallintajärjestelmässä, josta vastaa kuntayhtymän johtaja.

Viranhaltijapäätökset ovat nähtävänä nähtävänä kuntayhtymän internetsivuilla muutoksenhaun ajan. Mikäli päätös sisältää henkilötietoja, on päätös nähtävänä kuntayhtymän toimistossa. Viranhaltijapäätösluettelo on nähtävänä kuluvan ja edellisen vuoden osalta internetsivulla.

Mikäli tietopyyntö koskee vanhempaa aineistoa tai muuta kuin yllä kuvattu, tulee asiakirjapyyntö tehdä kuntayhtymän kirjaamoon.

Henkilöstö

Salon seudun koulutuskuntayhtymän henkilöstöhallinnon tietovaranto on henkilöstöhallinnon järjestelmässä, josta vastaa talousjohtaja.

Tutustu kuntarekryssä avoimiin työpaikkoihimme(siirryt toiseen palveluun)

Salon seudun ammattiopiston iloiset opot keskustelevat sohvalla opiskelijavalintaan liittyvistä asioista.

Talous ja hankinnat

Salon seudun koulutuskuntayhtymän taloushallinnon tietovaranto on taloushallinnon järjestelmissä, joista vastaa talousjohtaja.

Toiminta- ja taloussuunnitelmat ja talousarviot, toimintakertomukset, arviointikertomukset sekä tilintarkastuskertomukset useilta vuosilta löytyvät Internetsivuiltamme.

Tiedonhallinta- ja viestintäpalvelut

Kuntayhtymän opiskelijana, työntekijänä tai asiakkaana sinulla on oikeus tarkastaa omat tietosi. Jos huomaat virheitä tai epätarkkuuksia omissa tiedoissasi, sinulla on oikeus vaatia tietojen korjaamista.

Tietosuojaan liittyvät selosteet ja ohjeet tietopyynnön tekemiseen tai korjaamiseen löydät täältä.

Tietosuojalainsäädännön lisäksi julkisuuslaki antaa oikeuden pyytää viranomaisen asiakirjoihin liittyviä ja sisältyviä tietoja. Julkisuuslain mukaan sinulla on oikeus pyytää tarkastettavaksi itseäsi koskevat asiakirjat tai nähtävälle tieto niiden asiakirjojen sisällöstä, joka on voinut vaikuttaa asiasi käsittelyyn. Julkisuuslain mukaiset tietopyynnöt tehdään kirjaamoon.

Pöydällä olevalla tietokoneen näytöllä on ohjelmistokehittäjän tekemää koodia.

Kiinteistö

Kiinteistöpalveluiden tietovarannot ovat kiinteistöhallintajärjestelmissä, ja niistä vastaa talousjohtaja.

Iloinen kiinteistöpalvelualan opiskelija tarkastaa ulko-oven toimivuutta.