Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Visualisti on esteettisten elämysten luoja

Visualisti työskentelee myymälässä, mainostoimistossa tai sisällöntuottajana. Monipuolinen visualisti koulutus tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia. Voit kouluttautua myymälävisualistiksi, graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon tai valokuvauksen osaajaksi. Visualisteilla on hyvät työllistymismahdollisuudet.

Visualisti työskentelee myymälässä tai mainostoimistossa

Kiinnostaako sinua trendit? Oletko luova ja innostut herkästi uusista asioista? Nopeatempoisessa visualistikoulutuksessa sinusta tulee alan moniosaaja. Myymälässä tai graafisen suunnittelun ja valokuvauksen prosesseissa pystyt luomaan uutta. Näet nopeasti kättesi jäljet ja luot esteettisiä elämyksiä asiakkaille.

kaksi nuorta naista suunnittelee stailatussa tilassa tietokoneella yhdessä ja juttelee.

Visualistit tekevät myyviä ja houkuttelevia esillepanoja

Myymälässä toimit visuaalisena asiantuntijana. Varmistat, että myymälä on viihtyisä ja esillepanot myyviä sekä houkuttelevia. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja autat asiakasta löytämään helposti oikeat tuotteet.

Painota opintosi graafiseen suunnitteluun

Visualistin opinnoissa on mahdollisuus painottaa opinnot graafiseen suunnitteluun. Graafikkona suunnittelet ja toteutat markkinointimateriaalia. Perehdyt Adobe Illustrator –ohjelman ammattimaiseen käyttöön. Tuotat graafista materiaalia asiakkaan toiveiden ja bubjetin pohjalta.

Innostu valokuvauksesta ja sisällöntuotannosta

Valokuvaus opintojen aikana suunnittelet ja tuotat stailattuja valokuvia asiakkaille. Kiinnität erityistä huomiota houkutteleviin sommitelmiin, rekvisiittavalintaan sekä kuvauslokaation valintaan. Valokuvauksen kautta tutustut sisällöntuottamiseen ja voit toimia valmistuttuasi stailaajana tai sisällöntuottajana.

Visualistit ovat kysyttyjä työelämän moniosaajia!

Kaksi punatukkaista visualistiopiskelijaa juttelevat kannettavien tietokoneiden yli toisilleen.
Iloinen ja punatukkainen opiskelijatyttö kirjoittaa valkotaululle kuvausaikataulua.

Ota haltuun valokuvaus, verkkokauppa ja sisällöntuotanto

Tarvitsetko työssäsi graafista osaamista, valokuvausta, hakukoneoptimointia tai verkkokauppa osaamista? Voit kätevästi täydentää osaamistasi näiltä osa-alueilta verkkokoulutuksessa. Tiiviiseen pakettiin kootut teoriapäivät auttavat sinua kehittämään yritystäsi tai täydentämään työnkuvaasi.

Stailaus ja tuotekuvaus koulutus vie valokuvasi uudelle tasolle

Stailaus ja tuotekuvaus koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä valokuvaajana. Koulutuksen aikana opit suunnittelemaan ja tuottamaan myyviä ja houkuttelevia valokuvia markkinoinnin tueksi. Verkkokoulutuksen aikana verkostoidut myös muiden yrittäjien kanssa.

Opiskelija pitelee käsissään järjestelmäkameraa, jonka ruudusta näkyy kuvauskohteena oleva stailattu tila.
Olan takaa kuvattu henkilö pitelee kännykkää kädessä, jonka näytöllä on kuva stailatusta asetelmasta.

Sisällön tuottaminen ja hakukoneoptimointi

Kaipaatko parempaa somenäkyvyyttä tai uusia ideoita sisällön tuotantoon? Sisällön tuottaminen ja hakukoneoptimoinnin koulutuksessa syvennät osaamistasi eri somekanavista sekä monipuolisesta sisällön tuottamisesta. Opit suunnittelemaan tehokkaan ja tavoitteellisen sisältökalenterin ja löydät tapoja helpottaa työtäsi. Hakukoneoptimoinnin käytännönläheinen teoria antaa vinkkejä ja ohjeita hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Koulutus on erinomainen tapa myös verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Tutustu visualistin opintojen suorittamiseen

Katso video tutkinnon osien sisällöistä

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Jäikö sinulle kysymyksiä visualistien opinnoista?

Ota yhteyttä!

Vilikkalan yrittäjä Jari Toivonen hymyilee yrityksensä valmistamien huopakassien edessä.

Yritystarinat

Vilikkala vastasi asiakkaiden tarpeisiin

Jari Toivonen on Vilikkalan toinen perustaja. Toivonen kertoo Vilikkalan kasvutarinasta, tavoitteista ja yrittäjänä olemisesta. Lue Vilikkalan yritystarina!

Jonna Flink hymyilee verkkokaupan työpisteellä

Opiskelijatarinat

Opinnot tukivat verkkokaupan kehitystä

Jonna Flink on yrittäjä, joka suorittaa tutkinnon osia yrityksen ohessa. Hänellä on monipuolisia palveluita ja hän on saanut opinnoista tukea yritystoimintaansa. Lue lisää Jonnan opintojen ja yrityksen yhdistämisestä!

Tärkeät työelämäkumppanit mukana koulutusten suunnittelussa sekä toteutuksessa

Ammatillista koulutusta suunnitellaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Työelämäkumppanimme ovat meille tärkeitä ja haluamme ylläpitää sekä kehittää yhteistyötä monella tapaa. Tavoitteena on, että yhteistyöstä hyötyvät sekä opiskelija, yritys että Salon seudun ammattiopisto.

Yrityselämän edustajat ja yhteisöt ovat mukana kehittämässä koulutuksia mm. alan työelämäjaostoissa ja samalla myötävaikuttavat siihen, että koulutuksen sisällöt vastaavat entistä paremmin työelämän tarpeita. Kumppanuusyritykset tarjoavat myös monipuolisia työelämäjaksoja opiskelijoille.

Visualistin alalla saamme tehdä yhteistyötä mm. seuraavien alan ammattilaisten kanssa.

harmaa viiva

Haluatko ryhtyä kumppaniksemme?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva yhteistyön muoto.