Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Sisustusalalla suunnittelet koteja ja julkisia tiloja

Sisustusalalta valmistuu sisustussuunnittelijoita. Viihtyisä ja viimeistelty kodin tai julkisentilan ilme on usein sisustussuunnittelijan käsialaa. Sisustussuunnittelija valitsee rakennusten sisätilojen pintamateriaalit, värisävyt, kalusteet ja tekstiilit. Näiden avulla luodaan tilaan tunnelmaa ja ilmettä.

Kaksi sisustusalan opiskelijaa katsovat tietokoneen näyttöä ja hymyilevät.
Sisustusalan opiskelija suunnittelee ja työskentelee tietokoneella hymyillen.

Sisustussuunnittelija luo tiloihin hengen ja tyylin

Oletko luova ja sinua inspiroi käytännölliset tilat ja kaunis sisustus? Sisustusala on sinulle juuri oikea valinta. Sisustusalan ammattilaisena pääset tekemään töitä rakennusalan ammattilaisten, arkkitehtien ja asiakkaiden kanssa.

Tilojen käytännöllinen jäsentely, pintamateriaalien ja värien valinta ovat työtäsi. Saat loihdittua asiakkaan kotiin aikaa kestävän tyylin. Löydät julkiseen tilaan toimivat ratkaisut ja huomioit suunnittelussa myös esteettömyyden. Asiantunteva ja innostava koulutus tarjoaa sinulle työvälineet tilojen havainnolliseen piirtämiseen. Koulutuksen aikana saat lukuisten asiakastöiden kautta ammatillista varmuutta työskentelyyn.

Kaksi sisustusalan opiskelijaa nauravat ja työskentelevät työpöydän äärellä pohjapiirustuksia mittaamalla luokkatilassa.

Opiskele sisustussuunnittelijaksi joustavassa monimuotokoulutuksessa

Monimuotokoulutus sopii sinulle, joka olet työelämässä tai haluat suorittaa opintoja nopeassa aikataulussa. Monimuotokoulutuksessa voit myös suunnitella opintojen aikataulun perinteistä päiväopetusta joustavammin. Koulutus sisältää säännölliset lähi- ja verkko-opetuspäivät. Sisustusalan monimuotokoulutuksessa verkostoidut tulevien ammattilaisten kanssa.

Täydennä osaamisesi vastaamaan työelämän tarpeita

Työskenteletkö sisustusalan työtehtävissä, mutta huomaat tarvitsevasi päivitystä omaan osaamiseesi? Osallistu lyhytkestoisiin koulutuksiin, joilla hankit täsmäosaamista esimerkiksi alan ohjelmistojen hallintaan. Uuden osaamisen myötä helpotat omaa työtäsi tai vahvistat osaamisesi vastaamaan työelämän tarpeita.

Tutustu sisustusalan opintojen suorittamiseen

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Jäikö sinulle kysymyksiä sisustusalan opinnoista?

Ota yhteyttä!

Tärkeät työelämäkumppanit mukana koulutusten suunnittelussa sekä toteutuksessa

Ammatillista koulutusta suunnitellaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Työelämäkumppanimme ovat meille tärkeitä ja haluamme ylläpitää sekä kehittää yhteistyötä monella tapaa. Tavoitteena on, että yhteistyöstä hyötyvät sekä opiskelija, yritys että Salon seudun ammattiopisto.

Yrityselämän edustajat ja yhteisöt ovat mukana kehittämässä koulutuksia mm. alan työelämäjaostoissa ja samalla myötävaikuttavat siihen, että koulutuksen sisällöt vastaavat entistä paremmin työelämän tarpeita. Kumppanuusyritykset tarjoavat myös monipuolisia työelämäjaksoja opiskelijoille.

Sisustusalalla saamme tehdä yhteistyötä mm. seuraavien alan ammattilaisten kanssa.

harmaa viiva

Haluatko ryhtyä kumppaniksemme?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva yhteistyön muoto.