Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kiinteistöpalvelualan opiskelija kiinnittää käytävän seinään pistorasiaa ruuvimeisselin kanssa.

Kiinteistöpalveluala

Kiinteistöpalvelualalla on monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

Nautitko käsillä tekemisestä ja haluatko nähdä työn jäljen? Kiinteistöpalvelualan tehtävissä palvelet asiakkaita ja teet huolto-, siivous- ja kunnossapitotehtäviä. Alan opinnot antavat sinulle toimia vastuullisena kiinteistöhuollon työntekijänä. Kiinteistöala kehittyy nopeasti. Tavanomaisten ylläpitotehtävien lisäksi alalla korostuvat jatkossa myös erilaiset digitaaliset ratkaisut.

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Iloinen kiinteistöpalvelualan opiskelija katsoo onnistuneesti vaihdettua hehkulamppua, missä on valot päällä.
Kiinteistöpalvelualan opiskelija kiinnittää lukkoa ulko-oveen ruuvimeisselillä.

Opiskele käytännönläheistä kiinteistöpalvelualaa Salossa

Kiinteistöhoitajat toimivat useissa kiinteistöjen huolto- ja kunnossapidon tehtävissä. Kiinteistöpalveluala sopii henkilöille, jotka nauttivat asiakaspalvelusta ja ongelmien ratkaisusta. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa hyvät käytännön taidot alan työtehtäviin. Kiinteistöhoitajan koulutuksessa otat haltuun kiinteistöjen:

Jäikö sinulle kysymyksiä kiinteistöpalvelualan opinnoista?