Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta
Kolme hymyilevää liiketoiminnan opiskelijaa istuvat pöydän ympärillä ja keskustelevat markkinoinnista.

Johtaminen

Ota johtaminen haltuun – etene urallasi liiketoiminnan huipulle

Johtamisen koulutukset sopivat liiketoiminnan alalla jo jonkin aikaa työskennelleille henkilöille. Onko sinulla tarve ja halua edetä uralla tai suunnata sitä uudelleen? Johtaminen vaatii myös perusteellisia alan opintoja ja uudenlaisia näkökulmia.

Osallistu monipuolisiin johtamisen koulutuksiin ja kehitä omaa työtäsi. Johtamisen opinnot suoritat joustavasti työn ohessa. Opinnoista löydät myös sopivan koulutuksen yrittäjyyden uudelle polulle. Hae koulutuksiin ja menesty!

Kiinnostaako sinua opiskelu oppisopimuksella?

Voit suorittaa koulutukset ketterästi oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka tai oma yritys. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi koulutuksiimme, vaikka haku sinua kiinnostavaan koulutukseen ei olisikaan avoinna.

Koulutuksiin hakeutuminen ja opiskelijaksi valitseminen

Kaikki koulutukseen hakeutuvat haastatellaan. Haastattelussa tapaat alan opettajan ja/tai opinto-ohjaajan. Saat sähköpostiisi viestin haastatteluun liittyen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Lue lisää hakeutumisesta ja opiskelijavalinnasta hakijalle suunnatuilta sivuiltamme.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Ammattitutkintostipendi – etu tutkinnon suorittaneelle

Onko sinulla jo usean vuoden kokemus alalla työskentelystä ja olet suorittamassa koko tutkinnon? Voit olla oikeutettu työllisyysrahaston myöntämään ammattitutkintostipendiin. Stipendin voit hakea kätevästi työllisyysrahastosta heti valmistumisen jälkeen.

Liiketoiminnan opiskelija hymyilee iloisesti keskustellessa toisen henkilön kanssa yritystoiminnan suunnittelusta.
Poika ja kaksi naisopiskelijaa etsivät tietoa tietokoneiltaan.

Johtamisen ja lähiesimiestyön koulutukset – uusia näkökulmia johtamiseen

Johtamisen koulutukset soveltuvat hyvin yrittäjille, esihenkilöille ja asiantuntijoille, joiden keskeinen tehtävä on johtaminen. Koulutuksissa voit täydentää osaamistasi tarpeidesi mukaan. Voit kehittää omaa työtäsi tai työyhteisöäsi.

JYET eli johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutuksen aikana johdat ja kehität oman vastuualueesi toimintaa käytännön tehtävissä ja käynnistät oman organisaatiosi tai yrityksesi strategisia tavoitteita. Kiinnostuksesi mukaan, saat osaamista strategiatyöhön, talouden johtamiseen, asiakkuuksien kehittämiseen, liiketoiminnan prosesseihin ja henkilöjohtamiseen. Tärkeintä on, että haluat olla kehittämässä työyhteisöäsi paremmaksi työpaikaksi.

Opettajat, työpaikkaohjaajat ja muu ohjaushenkilöstö tekivät hyvää yhteistyötä opintojen järjestämisessä

JYET-koulutuksen suorittanut opiskelija

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön koulutuksen aikana opit johtamaan työryhmää, tekemään toimivia työvuoroja, pitämään tehokkaita kokouksia ja kohtaamaan ihmisiä. Suunnittelet perehdytyksen ja toteutat sen – ehkä jopa uudella tavalla, vaikka digitaalisesti? Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittanut voi toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä.

Turun yliopistollinen keskussairaala.

Opiskelijatarinat

Lähiesimiestyön koulutus auttaa toimimaan apulaisosastonhoitajana

Pauliina Vuorinen suorittaa lähiesimiestyö- ammattitutkintoa työpaikallaan Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Lue Pauliinan tarina!

Yrittäjyyden opinnot tukevat uudelle uralle suuntaavaa

Yrittäjyyden ammattitutkinnon suorittaminen on todellinen tehomatka onnistuneen yritystoiminnan aloittamiselle! Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja kehittämään omaa yritystoimintaasi ja arvioimaan sen kannattavuutta. Ymmärrät paremmin yrittäjyyden osa-alueita, mm. ansaintalogiikkaa, markkinointia, taloutta, verotusta ja riskienhallintaa sekä yrityksen johtamista. Kehität osaamistasi ja kilpailukykyäsi – yrittäjänä tai työmarkkinoilla. Koulutus antaa hyödyllistä tietoa, tukea ja sparrausta opiskelijalle. Tällä koulutuksella saatat yritystoiminnan vauhdilla alkuun!

Koulutus antoi valmiuksia yrittäjyyteen. Työtehtävät, joissa suoritin näyttöni, vastasivat todellisia työelämän tehtäviä.

Yrittäjyyden opinnot suorittanut opiskelija

Liiketoiminnan huippuosaajaksi – suorita erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnot sopivat alalla työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan tai muuttaa uran suuntaa.

Henkilöstöhallinnon asiantuntija

Henkilöstöpäällikön koulutusohjelma sopii sinulle, jolla on kokemusta ja työpaikka henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä tai olet aloittamassa uutta tehtävää henkilöstöhallinnon parissa. Henkilöstöhallintoon suunnatussa koulutuksessa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Opintoihisi kuuluu oman organisaatiosi henkilöstöasioita, sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä.

Saamani ohjaus oli laadukasta ja opintoihini sisältyi minulle sopiva määrä itsenäistä opiskelua!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut opiskelija

Osallistu etäinfoon – autamme sinua etsimään sopivan koulutuspolun!

Jäikö sinulle kysymyksiä johtamisen opinnoista?

Ota yhteyttä!

Hentilä Jaana

opettaja, työelämäkoordinaattori

0447704652

Saarinen Antti

opettaja, työelämäkoordinaattori

0447704664

Rahikkala Maria

opettaja, työelämäkoordinaattori

0447704858