Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Hankkeet, Uutiset

Riistaa ruhosta lautaselle

10.12.2024

Kurssi on suuren kysynnän vuoksi TÄYNNÄ

Riistaa ruhosta lautaselle -kurssi alkaa 15.1.2025

Rakkaudesta riistaruokaan -hanke järjestää koulutuksen ravintoloiden henkilöstölle ja muille riistaruuan valmistamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on saada riistaruokaa ravintoloiden ruokalistoille ja kuluttajien lautasille.

Koulutus sisältää neljä koulutusiltaa, joista ensimmäinen toteutetaan Vaskion metsästysseuran rekisteröidyssä riistankäsittelytilassa ja loput Salon seudun ammattiopistolla (Taitajankatu 6, Salo).

Kouluttajina toimivat Vaskion metsästysseuran asiantuntijat, Martin Hägglund Riista-Ateljeesta sekä opettajat Veronika Eriksson ja Mika Vähämäki Salon seudun ammattiopistosta.

Aikataulu ja sisällöt (klo 16 alkaen)

Tervetuloa makumatkalle!

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Rakkaudesta riistaruokaan hankkeen rahoittajat

Euroopan unionin osarahoittaman logo ELY-keskuksen logo Rakkaudesta riistaruokaan -hankkeen logo