Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Uutiset

Taitaja 2024 finaali lähestyy

30.4.2024

Kuopiossa 20.-23.5. järjestettävän Taitaja 2024 -kilpailun infonäyttökuva, jossa tyttö katsoo tietokoneen takaa kameraan.

Viivi, Adele ja Olli matkalla Taitaja 2024 finaaliin Kuopioon

Taitaja on vuosittain järjestettävä ammattitaidon suomenmestaruuskilpailu, joka toimii ammatillisen koulutuksen näyteikkunana. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Tänä vuonna kilpailut käydään Kuopiossa 20.-23.5.2024.

Kaksi ravintola-alan Taitaja 2024 finalistia keittiössä katsovat toisiaan.

Salon seudun ammattiopistosta tiensä semifinaalien kautta finaaliin selvittivät Adele Koskinen, Viivi Jokirinta ja Olli Torkkeli. Viivi ja Adele kilpailevat kokkien parikilpailussa ja Olli puuseppälajin loppukilpailussa.

Seuraa Adelen, Viivin ja Ollin matkaa finaaliin sosiaalisen median kanavistamme