Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Uutiset

AmiStyle – syksyn palveluajat

29.8.2022

Kaksi hiusalan opiskelijaa keskustelevat asiakkaan kanssa iloisesti hiusten lopputuloksesta.

Varaa aika opiskelijoidemme taitaviin käsiin

AmiStyle on parturi-kampaamo, jossa taitavat hiusalan opiskelijamme harjoittelevat asiakastöitä. Istahda tuoliin ja anna opiskelijoiden hemmotella sinua.

Opiskelijat suunnittelevat ja valmistautuvat asiakastöihin huolella. He haluavat näin varmistaa onnistuneen asiakaskokemuksen sekä asiakasta ilahduttavan lopputuloksen. Palvelemme asiakkaita monipuolisissa parturi-kampaamon tehtävissä ja voit varata ajan esimerkiksi hiusten leikkaukseen, värikäsittelyyn, parran muotoiluun tai hemmotteluhoitoon.

AmiStylessä asiakaspalvelutilanteet ovat myös opetustilanteita ja opiskelijamme työskentelevät aina kokeneiden opettajiemme ohjauksessa. Opiskelijatyöt tehdäänkin siis laadukkaasti, mutta vierailuusi voi kulua tavallista enemmän aikaa. Huomioithan siis tämän aikaa varatessasi.

Syksyllä saatavilla myös ilta-aikoja

AmiStyle palvelee asiakkaita pääsääntöisesti arkisin 9-15:30 välillä. Syksyn aikana on saatavilla myös ilta-aikoja, jolloin hemmotteluun voi varata aikaa myös suoraan työpäivän jälkeen. AmiStyle palvelee kyseisinä päivänä kello 17 asti.

AmiStylen ilta-ajat sykyllä 2022

Syyskuussa

Lokakuussa

Marraskuussa

Joulukuussa

Varaa aika ja tarkista tarkat palveluaikamme

Hiusalan opiskelija pesee asiakkaan juuri värjättyjä tummia hiuksia luokan pesupisteellä.
Hiusalan opiskelija leikkaa miehen hiukset hiustenleikkuukoneella ja siistii miehen parran.