Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Uutiset

Wiittä Waille Wappu – tapahtuma opiskelijoille

20.4.2022

Värikkäitä ilmapalloja.

Opiskelijat viettivät Wiittä Waille Wappu -tapahtumaa perjantaina 29.4.2022. Aurinkoinen sää innosti opiskelijoita liikkumaan ulkona monipuolisten urheiluaktiviteettien parissa. Taitajankadulla opiskelijat pääsivät myös osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin ja kokeilemaan uusia lajeja.

Ulkoilusta energiaa opiskelijoille

Salon seudun ammattiopiston opiskelijat osallistuivat erilaisiin aktiviteetteihin Valmet Automotive -areenalla Salossa. Ohjelmaa oli jokaiselle oman mielen mukaan. Ulkoilu mahdollisuuksia oli muun muassa, jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, geokätköily, frisbeegolf, köydenveto sekä saappaan heitto.

Salon seudun ammattiopiston opiskelijoita pelaamassa jalkapalloa.
Salon seudun ammattiopiston opiskelijat pelaavat pesäpalloa.

Taitajankadulla oli täysi tohina päällä

Taitajankadulla oli runsaasti erilaista puuhaa ja ohjelmaa. Aulassa oli mahdollisuus osallistua erilaisiin hauskoihin kilpailuihin, joissa tuli arvata kuvassa olevia henkilöitä. Onnenpyöriä löytyi aulasta, jossa opiskelijat pääsivät kokeilemaan onneaan ja voittamaan makeita palkintoja.

Sisäjalkapallo peli Taitajankadulla.
Hiusalan opiskelija letittää hiuksia.

Tankofutiskenttä raikui iloista kannustusta koko päivän sekä ilmassa oli hyvää urheiluhenkeä. Tankofutisturnaus keräsi suosiota ja houkutteli paljon opiskelijoita pelaamaan sekä seuramaan ottelua.

Hiusalan opiskelijat tekivät opiskelijoille pikakampauksia ja vappu aiheisia maskeerauksia. Taidonnäytteitä nähtiin letitetyistä hiuksista aina värjättyihin partoihin.

Wiittä Waille Wappu -tapahtuma keräsi paljon opiskelijoita juhlimaan vappua. Taitajankadulla oli rento ja mukava ilmapiiri kokopäivän ja tarjolla oli vapun herkkuja.

Vappu munkkeja.
Opiskelija kirjoittaa lapulle.