Siirry sisältöön
Opiskeluopas Yhteystiedot Hae sivustolta

Uutiset

Verkkosivut uudistuivat

6.4.2022

Kaksi nuorta miestä juttelevat hämärässä tilassa ja tutkivat paperia yhdessä.

Mikä uusilla verkkosivuilla on muuttunut?

Olemme uusilla sivuilla ottaneet huomioon erityisesti eri elämäntilanteissa olevat, kouluttautumisesta ja osaamisen lisäämisestä kiinnostuneet hakijat. Haluamme jatkossakin olla edesauttamassa sitä, että Salon seudun ammattiopistosta valmistuu osaajia työelämän tarpeisiin. Sivun uudistus ei siis ole ollut pelkkä visuaalisen ilmeen päivitys. Tutustu siis sivustomme keskeisimpiin muutoksiin alla.

Kaksi valokuvausopiskelijaa nojaavat seinään valokuvausstudiossa ja katsovat yhdessä järjestelmäkameran näytöltä kuvia.
Pintakäsittelyalan opiskelija leikkaa kartongista palan saksilla valoisassa luokassa.

Opiskele ammatti, etene urallasi tai täydennä osaamistasi

Etsitkö uutta ammattia, haluatko edetä urallasi vai täydentää osaamistasi työn ohessa? Jatkossa löydät koulutuksia jokaiseen tarpeeseen. Koulutukset on jaettu koko sivustoon niin, että voit etsiä omaan elämäntilanteeseesi sopivan koulutuksen ja suoritustavan helposti.

Oletko etsimässä ensimmäistä ammattiasi tai oletko vaihtamassa kokonaan uudelle alalle? Löydät sopivia koulutusvaihtoehtoja Opiskele ammatti – linkkien takaa.

Oletko työskennellyt alalla jo jonkin aikaa, mutta sinulta puuttuu tutkinto? Ehkä etsit uusia haasteita omassa työssäsi ja haluat edetä astetta haastavampiin tehtäviin. Tähän tarpeeseen löydät parhaimmat koulutukset Etene urallasi -linkkien kautta.

Etsitkö lyhytkestoisia koulutuksia, joilla voit hankkia juuri omaan työhösi tai yritykseesi sopivaa osaamista. Täydennä osaamistasi -linkkien kautta löydät sopivat koulutukset, jotka pystyt opiskelemaan kätevästi myös työn ohessa.

Koulutusaloilla omat sivut – tutustu alaan ja innostu

Haluatko saada maistiaisia alan opinnoista ennen koulutuksiin hakeutumista. Olemme tuoneet uusituille sivuille myös koulutusalojen omat sivut, joissa kerrotaan koulutusten lisäksi siitä, millaista alan opintojen suorittaminen ja työllisyysmahdollisuudet ovat. Lisäämme kevään aikana sivuille myös monta mielenkiintoista opiskelijatarinaa, joita lukemalla saat tuntumaa alan opintoihin koulutuksen jo suorittaneelta. Tutustu eri koulutusalojen sivuihin ja innostu uuden oppimisesta!

Tietoa ja tukea tarjolla hakeutumiseen liittyen

Onko termi jatkuva haku tai oppisopimus tuttuja sinulle? Vilisevätkö tutkintojen nimet silmissä, kun yrität löytää sopivaa koulutusta itsellesi? Uusittu Hakijalle -sivu vastaa moneen kysymykseesi. Sivulta löydät tietoa opiskelijavalinnasta, soveltuvuuskokeista ja oppisopimuksesta. Lisäksi voit selvittää mitä tukia tai etuja voit saada opiskelujen yhteydessä.

Tässä oli vasta osa uusien sivujen ominaisuuksista, joten lähde tutustumaan sivuun ja suuntaa unelmien urapolulle!

Iloinen logistiikka-alan opiskelija harjoittelee linja-auton ajamista.
Puhtauspalvelualan opiskelija siistii luokkatilan kaappien pintoja ja tasoja pölyjä pyyhkimällä.